Home

Refleksjonslogg eksempel

Refleksjonslogg Vg2 Her er et forslag til refleksjonslogg som kan brukes etter en dag i praksis. Loggen har en del spørsmål som skal hjelpe deg til å tenke over hva som skjedde i forbindelse med aktiviseringen Refleksjonslogg for oppgave 3, april 2010 I de siste tekstene jeg har skrevet, har jeg hatt innslag av dialoger. Disse har enten vært brukt som effekter, for eksempel som et anslag, eller som hjelpeløsninger for enten å få teksten til å henge sammen eller skape fortellermessig driv. Jeg har altså hatt et instrumentelt forhol

Jeg har vært på forelesninger om refleksjonsnotat, lest i boka av Bie og lest her på forumet. Jeg skjønner likevel ikke hvordan jeg skal sette det opp, hvordan det skal se ut, hva det skal inneholde eller noe som helst, når jeg nå sitter og har hjemmeeksamen. Skulle så gjerne sett et eksempel på. Refleksjonslogg Adaptasjon fra novelle til film: Liket av Tor Jonsson Gruppa mi valgte å adaptere novellen Liket av Tor Jonsson. Jeg synes prosjektet har gått veldig greit. Det var morsomt å få jobbe med film og få testet ut kunnskapene sine i tolkning av novelle, filming, redigering og skuespill Gi eksempler på hvordan du nå ville håndtere tilsvarende situasjon? Foreslå evt. handlingsalternativer. Hellen Dahl, sist revidert 01.03.15. Author: Bente Skogen Created Date Som ledd i psykiatripraksisen i modul 5 skal du skrive et refleksjonsnotat om noe du har opplevd eller observert i praksisperioden. I praksisperioden er det mange inntrykk. Formålet med notatet er å få anledning til å tenke litt i dybden rundt en situasjon som har gjort inntrykk på deg. I undervisningen diskuterer vi hverandres notater. Det er et viktig mål for studiet at dere som er. Reflesksjonsnotat til det første året i sykepleie. Hensikten med oppgaven er å bli godt kjent med taushetsplikten og følge, og respektere loven. Notatet følg..

Refleksjonslogg Vg2 - aktivitorfaget

For eksempel kan man nevne at studenten skal utarbeide et didaktisk planleggingsskjema som blir levert i god tid før gjennomføringen av en førveiledningssamtale (jmf. se artikkel om didaktisk veiledningsstrategi). I tillegg kan man be om at studenten skriver en refleksjonslogg etter hver veiledningstime Refleksjonsoppgave 28/4. 2014 Eva Sundby s194203 ABLU 2013 Jeg og den andre studenten som jeg var i praksis med, ble enig om og lage stasjoner i Barnehagen. Vi snakket litt om det og bruke hva man har i forhold til bybarnehage. At vi kunne vise barna flere måtet og bruke barnehagens utemiljø på. V Elevene skal lære å skrive logg, og forstå hensikten med loggskriving. Elevene uttrykker seg skriftlig ved å skrive logg. Dette gjelder både kladd, og sluttproduktet. Elevene uttrykker seg muntlig i samtale og diskusjon omkring arbeidet. Elevene bruker digitale verktøy ved skriving av logg. I tillegg kan elevene bruke kamera og ta bilder, og legge de ved loggen på e

Refleksjonslogg Tekst 1 og Tekst 2 Runberg's Blo

 1. Bli med i samtalen. Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din
 2. Hun gir oss mange utfordrende oppgaver, og hun viser oss ikke hvordan den skal løyses før for eksempel neste matematikk økt, slik at vi virkelig skal få prøvd oss på det selv. Jeg liker derfor Vygotsky sin teori veldig godt ut fra disse momentene, og jeg tror at dette med den proksimale sonen er veldig sentralt i den norske skolen i dag
 3. Refleksjonslogg 2 - Sammendrag Praksisstudier i sykepleie Hvordan skrive refleksjonsnotat: Startpakka. Hva Er En Refleksjonslogg. Review - Udir.no. PDF) Eigne tankar og slikt - Et eksempel på arbeid med PDF) Skriving som grunnleggende ferdighet og som nasjonal.
 4. REFLEKSJONSLOGG Over veien Jeg har slitt litt med denne teksten. Ikke med det som står der, men med hvordan jeg skal kunne si noe fornuftig om den. Jeg har bestemt meg for at jeg vil kalle sjangeren for flaneri. Ikke fordi at det var det jeg egentlig satset på å skrive. Jeg ville skriv
 5. Det kan være vanskelig i starten, men tenk at du bare skal ta med akkurat det du ser og hører rent konkret. For dem som jobber med barn, kan det være ferdigheter og kunnskap som barnet viser for første gang, for dem som jobber med pasienter, kan det være opplysninger om helsetilstand, for eksempel sykdommer eller skader
 6. Praksisveileder kan for eksempel be veisøker om tanker til hva som bør tas opp til drøfting i veiledningssamtalen: Det kan du skrive mer om i loggboka di. (Nilssen 2010: 103). Sara beskriver det slik: Selv om både studentene og jeg arbeider med å få alle med, at alle skal være aktive i veiledningssamtalene, er det alltid noen som er mer tilbakeholdne

Eksempel på elevens treningslogg «2. runde med egentrening gikk som forventet. Jeg klarte å holde ut litt ekstra, samt minske tiden med 3 minutter. Første stopp ble presset 2 kilometer lengre enn forrige gang, altså ved Sluppenbrua som var snupunktet. Der gikk vi rolig over brua for å få igjen pusten. Da satte vi kursen tilbake mot skolen Å reflektere over egen praksis er en forutsetning for å kunne praktisere kunnskapsbasert. Det at du stiller deg spørsmål om hvorfor du gjør ting er vesentlig HVA ER ET REFLEKSJONSNOTAT? Refleksjonsnotatene utgjør en viktig del av arbeidskravene ved Videreutdanning i flerkulturell forståelse. Velg tema som interesserer og engasjerer deg, det gir liv og inspirasjon til skriveprosessen. Betegnelsen notat brukes fordi du som studenten kan bearbeide disse ytterligere etter tilbakemeldingene fra veileder

refleksjonslogg Dette skal være en side hvor jeg legger inn diverse tanker og refleksjoner over studiene mine fortløpende, for eksempel viss jeg holder på å lese en bok som er i pensum. Share this Forlaget Vett&Viten 2011. Forside; Kunnskapsfilmer. Bokmål; Nynorsk; Animasjon. Bokmål. Frembrudd tenner (nb Eksempel: Erfaringer med rammenes betydning for veiledningssamtalen «Mange grupper i samme rom -kort avstand -blir usikker på hva andre overhører. Viktig å ta hensyn til dersom sensitive tema blir tatt opp? Er veisøker komfortabel - rammer og kontekst. Vanskelig å høre hva som blir sagt -vanskelig å fokusere. Ser a

Eksempel på refleksjonsnotat - Sykepleiestudenter

Refleksjonsnotat - MED4500 - Vår 2017 - Universitetet i Osl

Refleksjonslogg. Share this: Twitter; Facebook; Lik dette: Liker Laster... Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Skriv din kommentar her... Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn: E-post (påkrevet) (Adressen vises aldri offentlig) Navn (påkrevet) Nettsted Logg: Når du deltar i et prosjekt, gjør du deg mange tanker underveis som er verdifulle for din egen læring. Det er nyttig å skrive dem ned for å kunne ta dem fram igjen. Dette gjør du i en logg. En logg var opprinnelig en skipsdagbok der man førte opplysninger om skipets bevegelser (fart o For eksempel bearbeiding av tekster til forskjellige formål og arbeid med dynamisk meningsdannelse, da dette verktøyet bl.a. inneholder muligheter for å legge inn hyperlenker (dvs. koble seg videre fra teksten til forklaringer, utvidelse av teksten, arbeid med setningsoppbygning osv.) samtidig vil også de fleste elevene på dette alderstrinnet være kjent med hvordan hyperlenker virker fra. Hvis hver person i hele verden ga 1kr til deg, ville du bli rik. Det samme er med å redde verden, hvis hver person gjør litt, som for eksempel forminske plast bruken, vil man til slutt greie å redde verden litt. FN har noen mål satt opp til 2030. Et av målene er liv under vann den går ut på å forminske havutslipp og hindre overfisk Refleksjonslogg etter arbeidsperiode/samling. Deltaking i nettdebatt med minst to innlegg. Gruppearbeid (evt. individuelt arbeid) med publisering av tekster på nettet, for eksempel et nettsted knyttet til litteratur for barn eller ungdom. En skriftlig, individuell fagtekst om et aktuelt tema innen modulen etter avtale med faglære

Refleksjonsnotat sykepleie - Studienett

Første del av refleksjonsdagen er viet studentenes refleksjoner over egne praksiserfaringer og opplevelser ved at de forteller fortellinger fra praksis. Fortellingene studentene forteller kan være noe de allerede har skrevet om i sin refleksjonslogg. Den kan fremstå som et eksempel for de andre studentene Refleksjonslogg. Kunngjøring av resultater: 20. februar Du må også vise frem gyldig legitimasjon med bilde (for eksempel studentbevis fra UiO, bankkort, pass eller lignende), så husk å ta med dette inn i eksamenslokalet! Eksamensresultater. Du finner. Refleksjonslogg til «Raider i Sverige Et eksempel på intertekstualitet er når Det nye testamentet siterer fra Det gamle testamentet. Her siterer jeg ikke Dagens Næringsliv, men forsyner meg rått av metaforer og formidlingsgrep fra avisa og de andre organene innenfor økonomi og næringsliv.. gi eksempler på brudd på sivile og politiske rettigheter og på sosiale, økonomiske og kulturelle rettigheter i forskjellige deler av verden, og analysere årsaker til bruddene; Vil du og din skole gjøre en forskjell? Dere kan samle inn penger for å få unge ut av arbeidsledighet,. Betraktninger ang. din deltagelse og læreprosess Da jeg startet i høst virket det som om pensum skulle bli mye av det samme som jeg har hatt gjennom Medier og kommunikasjon på vgs. Noe har så klart vært det samme, men dette er mest det som går på den praktiske produksjonen (og der føler jeg a

Skriftlige refleksjonsredskap i praksisveiledningen

For eksempel bearbeiding av tekster til forskjellige formål og arbeid med dynamisk meningsdannelse, da dette verktøyet bl.a. inneholder muligheter for å legge inn hyperlenker REFLEKSJONSLOGG 1 MODUL 3 Student: Roy Korslien AUDACITY OG PHOTOSTORY I LESE- OG SKRIVE OPPLÆRING/TRENING FOR 1 Refleksjonslogg for Snertingdal skole Wednesday, November 29, 2006. Jeg var derimot utålmodig etter å få flere eksempler på hvordan jeg kunne ta det i bruk med en gang, og da ble historikken noe langtekkelig. Selvfølgelig nyttig og absolutt relevant,. Hvis vil ta vare på planeten vår, må vi satse på fornybar energi. Vind, vann, sol, salt, tidevann, havvarmekraft og bio, geotermisk energi. Fornybar Energi er energi vi får fra en evig kilde (noe som alltid er her) som ikke kan gi miljøet vårt konsekvenser, som for eksempel kull og atomkraft Ikt-krav: skriftstr.11-12,linjeavstans 1,5,skrifttype calibri-times new roman eller arial, topptekst og bunntekst, valgfrie overskrifter · Levering: på fronter eller utskrift til lære

Refleksjonsnotat April 2014 Framtidens Barnehagelærere

 1. Når målet er samtalebasert lesing, er det én metode som ser ut til å virke best
 2. Du finner også et eksempel på hvordan en refleksjonstekst kan skrives. Momenter til refleksjonslogg. Adaptasjon beskrivelse av opplegget. Fra tekst til film. Storyboard. Refleksjonslogg adaptasjon. Av Morten Andre Andersen 30.08.2019. Tilbake. Drevet av Moav
 3. Eksempel på rollekort: Illustratør: Lag en illustrasjon av hele eller deler av innholdet i teksten. Kobler: Beskriv det i teksten du vet noe om fra før. Refleksjonslogg. I en refleksjonslogg skal elevene skrive ned hvilke tanker og meninger de gjør seg rundt temaet etter å ha lest teksten
 4. Refleksjonslogg. Innleveringsfrist: 2. februar kl. 15:00. Innlevering i ITL . Kunngjøring av resultater: 11. januar Praktisk om sted og oppmøte. Eksamenssteder vil bli kunngjort senest to dager før eksamen, se forøvrig kart over bygningene
 5. Til vårt skjønnlitterære program måtte vi skrive en refleksjonslogg. Jeg reflekterte rundt tematikk, utvelgelse, utføring og egenvurdering av læringsutbytte og arbeidsinnsats. Samuel Becketts Glade Dager, eller Happy Days som det heter på originalspråket, da det er et svært godt eksempel på absurd teater

Å skrive logg FY

Eksempler kan være mappearbeid, IKT-baserte arbeidsplaner, målbok, refleksjonslogg og individuelle utviklingsplaner. I denne oppgaven har jeg valgt å rette oppmerksomheten mot det sistnevnte av disse redskapene; individuelle utviklingsplaner Fem forskjellige utgaver med fag- og forskningsartikler som er blitt publisert på sykepleien.no i 2019 og 2020. Her kan du se filmen: «Fag og forskning 2020»

Kunnskap om tilrettelegging for kritisk tenkning er vesentlig i barnehage og skoler, i lærerutdanning og i veilederutdanning. Artikkelen presenterer og døfter eksempler på hvordan veiledningssamtaler mellom nyutdannede og deres veiledere åpner for kritisk tenkning ved å vise til data fra to doktorgradsavhandlinger (Bjerkholt, 2013a; Ødegård, 2011) Aktivitører kan komme i situasjoner hvor de bør ha kjennskap til førstehjelp. Blir noen syke eller skadet på en ikke altfor dramatisk måte, vet vi som regel når vi må oppsøke lege Refleksjonslogg for Høre skule - LÆRNO fredag, april 13, 2007. Refleksjonar frå Hunderfossen! Dette var blant anna fordi ho hadde så stor erfaring, og kunne vise fleire konkrete eksempel. I tillegg var ho sjølvsagt veldig flink til å formidle Refleksjonslogg 1 Refleksjonslogg 1 modul 3. Digitalt verktøy: Photostory og Audacity. Eg har valt å lage eit opplegg ved bruk av Photostory og Audacity. Begge desse programma er motiverande og lette å lære for elevane. Dette opplegget er tenkt på elevar mot slutten av 2. trinn

Refleksjonslogg (R) som for eksempel dårlige resultater på leseprøver. De fleste av disse har vært rettet mot barn og ungdom i grunnskolen og videregående skole, altså mot elever som allerede kan lese, som er i gang med enten den første eller den andre leseopplæringen Studenten skriver en refleksjonslogg omkring sitt utvekslingsopphold for å dokumentere aktivitet og bevissthet omkring sin rolle som designer. Litteraturstudien utgjør 60% og refleksjonsloggen 40% av vurderingen. Bestått / ikke bestått benyttes som karakterskala

Redirecting to https://www.uis.no/nb/lesesenteret Refleksjonslogg for Høre skule - LÆRNO onsdag, desember 06, 2006. Refleksonar frå den kvite samlinga No har det gått snart ei veke etter samlinga utan at tankane har vore mykje inne på LÆRNO. Tida rett Vi treng eksempel på korleis elevane kan lage samansette tekstar Refleksjonslogg med bakgrunn i den første veiledningssamtalen, omfang: om lag 1000 ord. Refleksjonslogg med bakgrunn i de to neste veiledningssamtalene; totalt om lag 1300 ord. Gyldig fravær dokumentert med for eksempel sykemelding, gir ikke fritak for å innfri arbeidskrav For eksempel stille spørsmål til fortiden (hvem, hva, hvor, hvorfor) Venn-diagram, refleksjonslogg ! Overvakingsstrategi ! Finna ut kva ein kan og kva ein ikkje kan ! Tenke høgt, stilla spørsmål til seg sjølv, setja strek under ord ein ikkje forstår

Hvordan skrive ei god refleksjonsnotat? - Skole og

 1. . Ved å bestemme meg for målene jeg vil oppnå, har jeg også mer fokus på dette underveis. Jeg har også denne gangen valg alle målene, fordi jeg mener jeg kan klare de
 2. ar i grupper, utarbeide en bloggtekst knyttet til bruk av leseplanleggeren som planleggingsverktøy som skal publiseres på lesesenterets nettside og skrive et.
 3. REFLEKSJONSLOGG Modul 3, refleksjonslogg 2 De som ønsket å skrive kommentarer til eget arbeid, for eksempel noe de syns var litt vanskelig og hvordan de løste problemet, kunne gjøre det. Loggene lagret de i sin egen digitale mappe. (Karlsen og Wølner 2006)
 4. Loggen tjener flere formål: Leselogg, motivasjons- og aktiveringslogg, repetisjons- og refleksjonslogg og tilbakemelding på undervisning er noen eksempler. 63 Leselog
 5. En felles utarbeidet bildebok, for eksempel Storybird, der drømmehuset presenteres i tekst og bilder Fase 6: Refleksjonslogg rundt læringsutbytte og egen språkutvikling Basert på konkrete spørsmål eller overskrifter utarbeidet av prosjektets lærere, eller av lærere og elever i fellesskap, skriver elevene en logg der de reflekterer rundt det de har lært i prosjektet
 6. istrere
 7. Jumpcut eksempel: Person som teleporterer fra et sted i rommet til et annet. Skape et bilde i hodet til seeren av at noe er feil. Dette eksemplet tar vi med for å vise hva som er feil og for å gjøre elevene bevisste på hvor glatt og gjennomtenkt klipping faktisk er. Tre Vinkler/Perspektiv Samtale mellom to personer

Sissel sin pedagogikkblogg 07/08: Refleksjonsnota

Refleksjonslogg Eksempel - krecko

Innhold Studiehåndbok Studiehåndbøker 2020/2021 Studiehåndbok Emner HHS Handelshøgskolen i Innlandet - Fakultet for økonomi og samfunnsfag MAINN Nye emner MAINN 2019 INN3036/1 Perspektiver på innovasjon og innovasjonsprosesse Refleksjonslogg april. 1.april jobbet jeg mye med M3 og det er ikke noen aprilspøk. Det er en kunst å skrive en oppgave innen 1000 ord. Jeg tror jeg har funnet en løsning der jeg legger scenarie og kutt ved hjelp av Jing som vedlegg til oppgaven. Det er fortiden vanskelig å avsette tid til all fordypningen, men ting går seg til etterhvert Du skal ha fått relevante eksempler på implementering av slike verktøy i læringsprosesser. Du skal ha fått selvtillit og kompetanse til senere å kunne ta i bruk slike verktøy sammen med elevene. Refleksjonslogg februar. Februar har vært en hektisk måned Heisann og velkommen til min blogg! Denne bloggen skal brukes som et av flere arbeidsområder for IKT i læring 2, som jeg tar som fag ved lærerhøyskolen i Vestfold

Ofte er det også lettere å gi undervisningen en mening utover det at de skal bli bedre lesere, et eksempel som er nevnt, er å arbeide med et konkret oppdrag, som presentasjon av en bildebok, videre kan man bare bruke kreativiteten.<br /><br /><br /><br />Litteratur:<br />Jan Erik Klinkenberg (2005): Å bedre barns leseflyt. H Høgskolen i Gjøvik, Ålesund og Sør-Trøndelag fusjonerte 01.01.2016 med Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). HiG ble etablert i 1994 som følge av den nasjonale omorganiseringen av høgere utdanning. HiG besto tidligere av profesjonshøgskolene Gjøvik ingeniørhøgskole og Sykepleierhøgskolen i Oppland, som ble slått sammen til en høgskole Du finner også et eksempel på hvordan en refleksjonstekst kan skrives. Momenter til refleksjonslogg. Adaptasjon beskrivelse av opplegget. Fra tekst til film. Storyboard. Refleksjonslogg adaptasjon. Av Morten Andre Andersen 30.08.2019. Drevet av Moav De kan for eksempel filme, journalistikk, og teknikk som i kontrollrom eller i forhold til IT. Videre ble vi vist rundt i studioet hvor all filmingen skjer. Det var svært artig, ettersom mange kjente igjen bakgrunnen fra TV. Her så vi oss selv på TV, og så hvordan kameraene fungerte Refleksjonslogg der du reflekterer over eget arbeid og egen læring. Mål for det tverrfaglige samarbeidet: Økt kulturforståelse. Gi eksempler. Gi en karakteristikk av Askeladden slik vi kjenner ham fra de tradisjonelle eventyrene. Hvordan pleier Askeladden-eventyrene å ende

Arbeidsoppgavene i forbindelse med denne fagsamlingen består av en refleksjonslogg og registrering av skriveaktiviteter i klasserommet. 1. Refleksjon over hva vi bruker skriving til ved vår skole. Hjelpespørsmål til refleksjonsloggen kan være: • Hvordan arbeides det med skriving som grunnleggende ferdighet ved vår skole Et eksempel på hvordan studentene bruker mappeskrivingen som redskap til å reflektere på tvers av ulike situasjoner finner vi i Turids mappe. Hun beskriver hvordan hun gjennomførte et opplegg med empatisk skriving i en ungdomsskoleklasse. Klassen har i forkant av dette arbeidet med Anne Franks dagbok Av Biljana C. Fredriksen Denne teksten bygger på refleksjoner fra en internasjonal studentgruppe som i mars 2012 fikk være med på bygging av et vikingskip i full skala. Skipet var en kopi av Oseberg skipet som skulle nå bygges på akkurat samme måte som Vikingene gjorde for 1200 år siden. Som en del av studie

Refleksjonslogg Vg2 - Portfoli

 1. Refleksjonslogg, diskusjons-forum og det å rette hverandres oppgaver var læringsressurser deltakerne så som nyttige for (se, for eksempel Garver & Roberts, 2013 for flere detaljer). På den måten vil læringen legges opp på nye og mer individuelt tilpassede måter,.
 2. Eksempler kan være mappearbeid, IKT-baserte arbeidsplaner, målbok, refleksjonslogg og individuelle utviklingsplaner. I denne oppgaven har jeg valgt å rette oppmerksomheten mot det sistnevnte av disse redskapene; individuelle utviklingsplaner. Dette er en individuell planleggingsstrategi som allerede er etablert i Sverige. Fr
 3. neboka : Matematikkhefte : Matematikkhefte uke 20: Uke 20 - Onsdag: Oppgave memes : Uke 17 Oppgave - Lag en multimodal tekst : Presentasjon og refleksjonslogg skal leveres i Teams

Feks. «skandalen» til Tiger Woods ble mye omtalt. Dette er i mine øyne et godt eksempel på Intimiteststyrrani. Han er en anerkjent golfspiller som har blir verdensberømt pga golfspillingen sin. Plutselig var det ei dame som hadde sagt til media at Tiger Woods hadde hadd et forhold til henne. Deretter kom det flere damer som påsto det samme Eksempel helse- og oppvekstfag vg1 6 Eksempel helsearbeiderfaget vg2 7 Eksempel helseservicefag vg2 7 Eksempel apotekertekniker vg3 8 Refleksjonslogg skrives etter aktivitet hvor elevene bruker dagens erfaring for å reflektere over periodens/ukens utvalgte kompetansemål Refleksjonslogg Forfatter: Julia Donaldson, oversetter: Arne Ruste Tittel: Gruffalo Forlag: Omnipax Bildebok: 3 - 5 år, 1 - 9 år År: 2002 Illustrert av: Axel Scheffler Modul 3. Digitalt verktøy; PowerPoint, tekstbehandlingsprogrammet Word, læringsplattformen it's learning og audacity for lese-/skrive- opplæringen 3. trinn Konkrete eksempler kan være å for eksempel legge krav i forhold til dokumentasjon av prosess som for eksempel asynkron kommunikasjon og logg. Og jeg kan legge inn krav til digital presentasjon av arbeid slik som vi har gjort i vår oppgave

kan gi eksempler på målene Norsk Jeg kan skrive en refleksjonslogg og gi konkret og god respons til medelevene mine. Jeg vet hvordan filmen forteller historie (anslag, presentasjon, konfliktutvikling, høydepunkt og avrunding). Jeg kan forklare hva et pronomen er. Jeg vet hva et personlig pronomen er (for eksempel: jeg, den, vi, oss, dere finne gode eksempler. Stemmer det? Er du fornøyd med dette? Ønsker du noe mer fra meg nå? Hva da? 5. Støtte og utfordre eleven/studenten og gjerne formulere realistiske mål sammen 6. Stille åpne spørsmål på mange forskjellige måter 7. Øv deg på å være nyansert, varsom, konkret, åpen - og lyttende 8 Title: Lysbilde 1 Author: Odd Magne Johnsen Last modified by: Nils Ole Nilsen Created Date: 6/4/2004 9:52:16 AM Document presentation format: Skjermfremvisning - A free PowerPoint PPT presentation (displayed as a Flash slide show) on PowerShow.com - id: 5b043a-NmY0 REFLEKSJONSNOTAT Som sagt så fikk vi en oppgave denne uken hvor vi skulle lage starten på vårt eget radioprogram, og vi skulle lage et vignett, anslag og introduksjon til programmet. Det er meningen at programmet skal rette seg mot ungdommer, og handle om medier og medieetikk. Noe av det vanskeligste med denne oppgaven syntes je Refleksjonslogg. NRK-besøk 2009; Tanker om Studieplan; Mappeoppgaver. Adaptasjon/Dokumentar (AE) Filmanalyse (AE) Forming av livsstil og identitet (MØ) Intervju og Ungdom (SIR) Journalistoppgave (TH) Makt og medier ( SL) Mappeoppgave Radio (TH) Medieetikk (TH) Medienes tekster (MH) Medier og dannelse (SL) Filmproduksjon. Film 1. Analyse til.

1. Refleksjonslogg om rammer for skriving i egen undervisning. Hjelpespørsmål til refleksjonsloggen kan være: • Hvordan legger jeg til rette for at alle mine elever kan mestre skriveoppgavene jeg gir dem? • Gir jeg mine elever tilstrekkelig støtte i de ulike fasene i skriveprosess 2 For eksempel sier første elev: «Jeg har lært at Refleksjonslogg En refleksjonslogg er en type logg der elevene skriver noen få setninger om hva de har gjort, lært eller lest refleksjonslogg, etterveiledningssamtale osv? gode eksempler. Stemmer det? Er du fornøyd med dette? Ønsker du noe mer fra meg nå? Hva da? 5. Støtte og utfordre eleven/studenten og gjerne formulere realistiske mål sammen 6. Stille åpne spørsmål på mange forskjellige måter 7 Havet og plastmysteriet- refleksjonslogg . Av Unknown - mars 27, 2017 Vi drukner i plast. Vi bruker plast til nesten alt, spesielt rundt mat. For eksempel hvis fisken spiser plasten kan den få kreft og dø og fisk er noe som er viktig for menneskene Refleksjonslogg om Havet og plastmysteriet mars 23, 2017 Vi kaster mange tusen tonn med plast hvert år. Problemet med energien vi får nå, for eksempel kull, er ikke mengden. For kullet er akkurat nå en av hovedkildene vi får energien vår fra,. REFLEKSJONSLOGG 1 MODUL 3 Interaktive tavler i leseopplæringen For eksempel framlyd både i tekst og bilde. Interaktiv tavle som et digitalt verktøy har omtrent ubegrensede muligheter, det er bare ens egen mangel på kunnskap som eventuelt setter begrensningene

 • Svømmeakademiet montebello.
 • The 100 sesong 4 norge netflix.
 • Tanzbar köln preise.
 • Bryllupspakken.
 • Wandfarbe bordeaux rot kaufen.
 • Soundcloud com likes.
 • Asbjørnsen og moe engelsk.
 • Honda s2000 engine.
 • Motivationsschreiben ausbildung.
 • Wintershall norge.
 • 500 pesos to nok.
 • Schmerzen schienbein vorne.
 • Hva er kryptering.
 • Falsk kantarell vs kantarell.
 • Ips regler.
 • Arboretet sandnes.
 • Feriehus franske riviera.
 • Balder sofa home and cottage.
 • Elvecruise europa.
 • Hotel mercure gdansk spa.
 • Infinity ward cod games.
 • Türkisches frühstück berlin kreuzberg.
 • Nord ostsee kanal mit dem segelboot.
 • Wohnung potsdam west ebay kleinanzeigen.
 • American army ww2.
 • Nettstudie vår 2018.
 • Den himmelske mann.
 • Ethiopia airport.
 • Private ausflüge karibik.
 • Babygalerie uniklinik leipzig.
 • Saltpipen luftveisproblemer.
 • Norsk buffet.
 • Skeletor commercial.
 • Medi 3 ålesund hjemmeside.
 • Rmv monatskarte automat.
 • Sparkasse neckartal odenwald geschäftsstelle eberbach.
 • Ekspertargument definisjon.
 • Verkaufsoffener sonntag bremen 08.10 2017.
 • Hvorfor konvertere til islam.
 • Singletanzkurs gießen.
 • Trypophobia wikipedia.